SERIES DEL MOMENT

Aquí us deixem unes breus descripcions de les sèries més vistes pels adolescents d’avui dia:

ÉLITE

Una sèrie sobre adolescents normal… o no?

“Las Encinas” és el millor institut per a persones d’alt estatus social, que no tenen problemes i sembla que tinguin la vida perfecta. Però, quant duren a la seva bombolla de perfecció quan tres alumnes de classe obrera arriben a l’institut? A un món de sexe i drogues, el fil que detona la bomba va consumint-se fins petar en forma de crim. ¿Qui es l’assassí?

 

THE VAMPIRE DIARIES

Elena, una estudiant de secundària, es troba extasiada amb un nou estudiant elegant i misteriós, Stefan, desconeixent que ell és un vampir de diversos segles d’edat que està tractant de fer el millor per a viure en pau al costat dels humans.

RIVERDALE

Riverdale és un poble on mai ha passat res i on tothom es coneix. Mai passa res… fins  que Jason Blossom apareix mort al riu. “Líos” d’institut, problemes familiars, secrets, un grup  d’adolescents que volen resoldre el crim i un assassí pels carrers és tot el que pertorba la tranquil·litat de Riverdale.

 

THE WALKING DEAD

Tracta d’un home que es desperta en un hospital, després d’haver sigut abatut per un lladre en una persecució. Quan es desperta troba un món totalment diferent de com el recordava ell. Durant el temps que ell havia estat inconscient el mon s’havia tornat fosc, i una malaltia l’havia assolat.